Over Oscar

Oscar Schilderwerken is een jong en dynamisch schildersbedrijf gevestigd in Deventer, dat ervoor zorgt dat al uw schilderwerk in goede handen is. Van monumentaal tot nieuwbouw: wij kunnen het aan!Hey! Tof dat je even de moeite hebt genomen om op mijn site te kijken!

Mijn naam is Oscar Steenbergen (30), eigenaar van Oscar Schilderwerken, onze oorsprong vind plaats sinds 2018 en zijn gestart in Almelo, hier zijn we begonnen aan divers onderhoud aan voornamelijk particuliere panden.

Inmiddels zijn we nu 3 jaar gevestigd in Deventer (toevallig mijn geboortestad) en hebben ook hier al vele mooie projecten mogen doen, ook zakelijke klanten, wat ik persoonlijk erg leuk vind, want hierdoor groeien we juist, als bedrijf!

De werkzaamheden die wij uitvoeren; Sauswerk, kozijnwerk, behang, restauratie, houtrotreparatie, lambrisering maar ook het aanbrengen van krijtverf, keimen, gevel sausen, radiatoren spuiten. Daar houdt het wel bij op.

Wij staan voor kwaliteit en werken met de daarvoor, door ons gekozen producten. Bij elk project streven wij naar een strak, mooi en blijvend resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor uw pand of woning kunnen betekenen.


Officieel erkend schilder-behanger


Schrijf een review

Contact

Oscar Schilderwerken
Perzikstraat 1
7412 CL Deventer